(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita koneenasentajia. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee muun muassa laiteasennuksia, hitsaustöitä sekä huolto- ja kunnossapitotöitä mm. energia-alan toimijoille.

Työnkuvaus

Koneenasentajat tulevat työskentelemään voimalaitoksissa eri puolilla Suomea, keskittyen pääosin Etelä- ja Keski-Suomeen. Työ sisältää esimerkiksi puhaltimien ja pumppujen purkua ja kasausta, laakerointia ja muita asennustehtäviä. Projektit alkaa touko-kesäkuussa.

Työn edellytykset

 
Työ edellyttää kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja/tai alan koulutusta. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Sinulla on voimassa olevat työturva-, tulityö- ja EA1-kortit. Olet täsmällinen työntekijä ja sinulla on motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne. Katsomme eduksesi myös kokemuksen voimalaitostyöskentelystä ja hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta.

Tarjoamme

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Pääset mukaan positiiviseen ja kannustavaan työporukkaan. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, 16-18e/h. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi 

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: koneenasentaja, kunnossapito, koneenasennus