(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia voimalaitosprojekteihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita koneenasentajia. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee muun muassa laiteasennuksia, hitsaustöitä sekä huolto- ja kunnossapitotöitä kone- ja metallialan sekä energia-alan toimijoille.

Koneenasentajat tulevat työskentelemään voimalaitoksessa. Työ sisältää esimerkiksi puhaltimien ja pumppujen purkua ja kasausta, laakerointia ja muita asennustehtäviä. Projekti alkaa kesäkuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Työ tehdään päivävuorossa. Näyttämällä osaamisesi on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen projektin jälkeenkin.

Eduksi katsotaan:

- Aikaisempi kokemus voimalaitoksella työskentelystä 
- Kone- ja metallialan koulutus
- Motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne
- Täsmällisyys
- Voimassa oleva työturvakortti, tulityökortti sekä EA1-kortti 
- Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivujemme linkistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: koneenasentaja, kunnossapito, koneenasennus