(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia voimalaitosprojekteihin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme asiakkaallemme koneenasentajia projektitöihin voimalaitosten huoltoseisakkeihin pääkaupunkiseudulle,

Koneasentajana osallistut voimalaitosten huoltoseisakkeihin pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtäviisi kuuluu erilaisia asennus- ja purkutöitä sekä muita työnantajan osoittamia kunnossapitotehtäviä. Saat vastuuta oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Hakemamme henkilö voi olla, joko kokenut tai uransa alkuvaiheessa oleva henkilö, jolla on hieman aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Hyvät valmiudet tehtävään antaa kone- ja metallialan perustutkinto niin automaation, kunnossapidon, kuin hitsaajan koulutusohjelmista. Toivomme hakijalta 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan koneenasentajan tehtävän teollisuuden kunnossapidosta mielenkiintoisessa voimalaitosympäristössä. Töitä tehdään päivävuoron lisäksi myös kahdessa vuorossa ja mahdollisesti myös yövuorossa. Tehtävät ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia. Kerrothan hakemuksessasi mitä vuoroja olet valmis tekemään ja millä aikavälillä olet käytettävissä. Ensimmäiset paikat täytetään jo huhti-toukuun aikana ja tehtävät jatkuvat pitkälle syksyyn projektista riippuen.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä sinulle sopivan työkohteen vapauduttua.

Lisätietoa tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen 043 824 3624

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti, Tulityökortti