(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia Steel Master Marine Oy:lle
Steel Master Marine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme asiakkaallemme Steel Master Marine Oy:lle useampaa koneenasentajaa Turkuun, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat kaivoskoneiden erilaiset asennustehtävät. Työtehtävä valikoituu työntekijän aiemman osaamisen mukaan. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 40h/vko.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta työtehtäviin soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta mekaanisesta asennuksesta. Voit olla joko työuraasi aloitteleva tai jo paljon työkokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Työssä menestymiseen vaaditaan myös oma-aloitteinen ja huolellinen työote, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, jossa palkkaus määrittyy oman osaamisen mukaan. Käytössäsi on liukuva työaika, sekä työaikapankki.

Lisätietoja / Yhteydenotot

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työntekijänämme käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä, puh. 050 400 3817.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Työt alkavat valittujen henkilöjen osalta sopimuksen mukaan.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti