Koneenasentajia seisakkiin, marraskuu
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan koneenasentajia seisakkeihin elo-syyskuulle. Seisakit ovat kestoltaan 1-4 viikkoa pitkiä. Työmaita on useampia. Toiveistasi ja työtilanteestasi riippuen voit myös osallistua vain osaan seisakkeja.
Työpäiväsi
Muutaman viikon seisakin ajan osallistut tehtaan huoltotöihin. Toimit pääasiallisesti työparin kanssa. Hitsaat päivittäin puikolla ja teet erilaisia mekaanisia asennuksia. Seisakki sijoittuu arviolta viikoille 45-46. Käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Koneenasentajan ja levyseppä-hitsaajan koulutusta
  • Hitsaustaitoa puikolla
  • Mekaanisten asennusten osaamista ja kokemusta, itsenäisesti ja yhteistyössä
  • Aiempaa kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä hommassa pääset mukaan reiluun ja ammattitaitoiseen porukkaan. Töitä seisakissa riittää mukavasti ja sinulle on luvassa TES:in mukaiset korvaukset ja lisät poikineen peruspalkan lisäksi. Hyvin hoidetut hommat voivat lisäksi poikia lisää töitä myös muilla asiakkaillamme.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko kalenterissasi tilaa lisätieneisteille vuoden synkimpää aikaa piristämään? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneenasentaja, levyseppä, levyseppähitsaaja, hitsaaja, mekaniikka-asentaja, mekaaninen asentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot