(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia seisakkeihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Etsitkö töitä koneenasentajana? Tai hitsaatko sujuvasti puikolla ja viihdyt työssä teollisuuslaitoksissa? Meillä voi olla sinulle oikea paikka! Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan koneenasentajia seisakkeihin helmikuusta maalis-huhtikuulle. Seisakit ovat kestoltaan 1-4 viikkoa pitkiä. Työt alkavat arviolta viikolla 5 ja työmaita on useampia. Työtilanteestasi riippuen voit myös osallistua vain osaan seisakkeja.

Toivomme sinulta

  • Koneenasentajan koulutusta (kone- ja metalliala)
  • Hitsaustaitoa puikolla
  • Mekaanisten asennusten osaamista ja kokemusta, itsenäisesti ja yhteistyössä
  • Polttoleikkaustaitoa
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä hommassa pääset mukaan reiluun ja ammattitaitoiseen porukkaan. Töitä seisakeissa riittää mukavasti ja sinulle on luvassa TES:in mukaiset korvaukset ja lisät poikineen peruspalkan lisäksi. Hyvin hoidetut hommat voivat lisäksi poikia lisää töitä myös muilla asiakkaillamme.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko helmikuusta huhtikuulle juuri sinun kalenterissasi tyhjää tilaa töille? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on useammalle henkilölle, joten vinkkaa paikasta ihmeessä myös kaverillesi!  Kerromme mielellämme lisää.

Jäikö kysymyksiä?

Timo Launonen, HR-koordinaattori 
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: levyseppähitsaaja, hitsaaja, koneenasentaja, alikonemestari, asentaja, mekaniikka-asentaja, koneistaja