Koneenasentajia Sandvikille Tampereelle
Sandvik Mining and Construction Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Sandvik Mining and Rock Solutions on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus

Hallitilan lisäyksen ja yhä jatkuvan kasvun myötä haemme Sandvikin Tampereen tehtaalle tuotanto-organisaatioon määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin lisää aktiivisia ja ammattitaitoisia koneenasentajia. Työsuhde solmitaan alkuun Barona Teollisuus Oy:n kanssa, mutta hyvillä näytöillä on mahdollista myös siirtyä myöhemmin asiakkaan kirjoille.

Tehtäväsi

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden mekaanisessa tai hydraulisessa osa- ja loppukokoonpanossa nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Osaamisalueet

• Osaamista mekaanisen ja/tai hydraulisen kokoonpanon/asennustyön parista

• Teknistä koulutustaustaa tai vahvaa harrastuneisuutta tekniikan parissa

• Sujuvaa suomen kielen taitoa

• Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

• Vuorotyövalmiutta (2-vuoro ma-pe)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Tampereen tehdas sijaitsee Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lisätietoja/yhteydenotot sähköpostitse janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Haethan tehtävää Baronan sivujen kautta mahdollisimman nopeasti ja liitäthän mukaan CV:si! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot