(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia Sandvikille Tampereelle
Sandvik Mining and Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Sandvik on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Tampereen tehtaalla valmistetaan avolouhintalaitteita, tunnelinporauslaitteita, kaivos- ja tuotantoporauslaitteita sekä pultituslaitteita.

Haemme Sandvikin Tampereen tehtaalle tuotanto-organisaatioon määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin aktiivisia ja ammattitaitoisia koneenasentajia. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Tehtäväsi

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden osa- ja loppukokoonpanossa nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Osaamisalueet

• Osaamista mekaanisen tai hydraulisenkokoonpanon parissa

• Teknistä koulutustaustaa tai vahvaa harrastuneisuutta tekniikan parissa

• Sujuvaa suomen kielen taitoa

• Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

• Vuorotyövalmiutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Tampereen tehdas sijaitsee Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lisätietoja/yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Jani Sjölund, Barona, p. 050 434 7226.

Haethan tehtävää Baronan sivujen kautta viimeistään 31.5.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.