(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia reissuhommiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt koneenasentajia reissutyöhön. Työkohteet sijaitsevat mm. paperitehtailla Kotkassa ja Haminassa. Asiakkaamme on konepaja ja teräsrakennevalmistaja, joka tarjoaa kunnossapito- ja asennuspalveluita eri teollisuuden alan yrityksille paperiteollisuuden suuryrityksistä pienempiin teollisuuden yrityksiin.

Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta odotamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää motivaatiota työtä kohtaan. Vaadimme myös voimassa olevia työturva- ja tulityökorttia. Eduksi katsotaan kokemus kunnossapitoasentajan töistä.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta näyttämällä osaamisesi sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa: 

Henkilöstöassistentti: Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti: Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi