(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia komennustöihin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Kiinnostaako komennustyöt? Barona Kunnossapito Oy hakee kesän seisakkeihin koneenasentajia erilaisiin asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea.

Toivomme hakemukseen sinulta maininnan minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostaa sekä palkkatoiveen. Kerrothan myös hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Luemme myös eduksi hyvät hitsaustaidot. Jos omaat voimassa olevat hitsausluokat, niin lisää niistä tiedot ja/tai lisää ne liitteeksi hakemukseen.

Kesän projektit käynnistyvät viimeistään toukokuussa ja kestävät pitkälle syksyyn. Tarjoamme koneenasentajille monipuolisia projektitöitä komennustyönä ja järjestämme tarvittaessa majoituksen työmaan läheisyydestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteen pituus määräytyy projektin keston mukaan. Kesäsesongin jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen esimerkiksi asennus/kokoonpanotehtäviin konepajoille.

Kiinnostuitko? Hae mahdollisimman pikaisesti paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624.