(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentajia ja kokoonpanotyöntekijöitä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Etsimme asiakkaallemme koneenasentajia kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työt alkavat vuodenvaihteessa ja työsuhde solmitaan aluksi n. 3 -6 kuukauden määräaikaisuudeksi. Jatko työssä mahdollinen.

Koneenasentajana pääset vastaamaan monipuolisista työtehtävistä - työ vaihtelee pienosakokoonpainoista aina valmiin laitteen testaamiseen ja vikojen etsimiseen. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi alan ammattilainen. Arvostamme aikaisempaa asennuskokemusta. Hydrauliikan ja sähköjen ymmärryksestä on työssä hyötyä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Lisäksi työturvallisuuskorttisi on voimassa tai olet valmis suorittamaan sen (avustamme tarvittaessa hankinnassa). Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan.

Asiakasyrityksemme on alansa johtava toimija ja pystyy tarjoamaan mielenkiintoisen työympäristön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Runosmäen teollisuusalueella.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.