Koneenasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät rakennustyömailla?

Etsimme nyt asiakkaallemme motivoituneita ja ahkeria koneenasentajia liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. Aiempaa kokemusta koneasennuksista et tarvitse, vaan riittää että sinulla on motivaatiota ja halua oppia uutta.

Työpäiväsi

Työssäsi liikut kokeneemman asentajan parina pääosin pääkaupunkiseudulla työmailla tehden erilaisia rakennuskoneiden ja -laitteiden asennuksia. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja pääset oppimaan lisää erilaisista asennustehtävistä. Työpäiväsi alkaa työmaalta, jonne kuljet parin kanssa asennusautolla ja päättyy, kun päivän työt on saatettu valmiiksi, joten joustavasta työasenteesta on etua. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin. Työsuhteessasi noudatetaan Rakennusalan TES:iä, ja työ on vakituinen sekä kokopäivänen.

Arvostamme

  • Motivaatiota oppia uutta sekä halua kasvaa koneenasennuksen ammattilaiseksi
  • B-ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset osaksi ammattimaista tiimiä, jossa on rento tekemisen meininki. Työsuhteesi alussa sinut perehdytetään kattavasti kaikkiin työtehtäviisi kokeneemman asentajan toimesta. Tässä työssä pääset takuulla oppimaan uutta eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneenasentaja, mekaniikka-asentaja, sähköasentaja, asentaja, asennustyö, rakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot