(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Oletko motivoitunut, itseohjautuva ja hitsaustaitoinen tekijä jolla työkalut pysyvät hyppysissä?

Saatat olla Toijalan Elemecin Valkeakosken pisteen seuraava koneenasentaja!

Etsimämme tekijä on aidosti motivoitunut ja kartuttanut jo muutaman vuoden työkokemuksen soveltuvista tehtävistä. Työ vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kosolti kädentaitoja.

Työtehtäviin tulee sisältymään erilaisten koneiden ja laitteiden kokoonpano- ja asennustyöt niin yrityksen omissa tiloissa kun asiakkaiden luona. Myös rautarakennetyöt ovat osa työnkuvaa, joten toivomme hakijalla olevan kokemusta mig- / tig-hitsauksesta.

Työt alkavat mahdollisimman pian alkaen määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tähtää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääosin päivävuorossa ma-pe, palkkaus Teknologiateollisuuden TES/sopimus.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi