(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyritykseemme koneenasentajaa raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviin. Työpiste sijaitsee Tampereen alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka tarjoaa modernit työtilat sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan.

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaasi kuuluu raskaan kaluston varustelu ja huolto. Taustaltasi voit olla esimerkiksi hitsaustaitoinen automekaanikko. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito.

Edellytämme hakijalta hyvää työasennetta ja halua tehdä annetut tehtävät huolellisesti. Lisäksi toivomme ripeitä käsiä ja nopeita hoksottimia. Palikat pysyvät käsissäsi. Sinulla on tiimipelaajan taitoja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. Omaat halun kehittyä työssä ja luontaisen innokkuuden pysyä ajan hermoilla kehityksessä.

Tarjoamme

Työn kesto on arviolta 3-6 kuukautta, hyvällä tekijällä on erinomainen mahdollisuus vakinaistua yrityksen omille kirjoille alun määräaikaisuuden jälkeen.
Aloitus tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Halutessasi voit hakea työtehtävää myös lähettämällä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Lisätiedot tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 1397492

Avainsanat: automekaanikko, hitsaaja, raskas kalusto, kokopäivätyö, Tampere