(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme reippaita koneenasentajia Etelä-Karjalassa sijaitseviin vaihtuviin työkohteisiin. Asiakkaamme on konepaja, joka tarjoaa kunnossapito-, asennus- ja projektinhoitopalveluita eri teollisuuden aloille. 

Hakijalta edellytämme kokemusta teollisuuden asennuksista sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Etsimämme hakija on täsmällinen ja häneltä löytyy motivoitunut työtä pelkäämätön asenne. 

Työ alkaa syksyn aikana ensin määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen tekijöillä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi