Koneenasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme pitkäaikaista ja ahkeraa koneenasentajaa. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen tarkkojen metallikomponenttien valmistaja, joka tekee myös vaativaa kokoonpanoa. Työtehtävässä toimit ohutlevytyökalujen asetusten ja huoltojen parissa.

Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta edellytämme myös työkalu- ja konepiirustusten lukutaitoa sekä raaka-aineiden ja mittalaitteiden tuntemusta. Etsimämme hakija on täsmällinen ja häneltä löytyy motivoitunut työtäpelkäämätön asenne. Työntekijä osaa toimia niin itsenäisesti kuin tiimissä. Voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit vaaditaan. 

Työsuhde alkaa vuokrasuhteella koeajaksi, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Laitathan hakemuksen pikimmiten meidän nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137645
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa