(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita koneenasentajia Lappeenrantaan. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee kunnossapitoa eri teollisuuden alan yrityksille aina paperiteollisuuden suuryrityksistä pienempiin teollisuuden yrityksiin.

Edellytämme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta koneenasennustehtävistä. Eduksi katsotaan alikonemestarin tutkinto. Etsimämme hakija on täsmällinen ja häneltä löytyy motivoitunut työtä pelkäämätön asenne. Työturva- ja tulikortin tulee myös olla voimassa.

Työt sijoittuvat alustavasti kesän ajalle, mutta näyttämällä osaamisesi on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä tämän jälkeenkin. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivujemme linkistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi