Koneenasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita koneenasentajia Lappeenrantaan. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee kunnossapitoa eri teollisuuden alan yrityksille aina paperiteollisuuden suuryrityksistä pienempiin teollisuuden yrityksiin.

Edellytämme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta koneenasennustehtävistä. Eduksi katsotaan alikonemestarin tutkinto. Etsimämme hakija on täsmällinen ja häneltä löytyy motivoitunut työtä pelkäämätön asenne. Työturva- ja tulikortin tulee myös olla voimassa.

Työt sijoittuvat alustavasti kesän ajalle, mutta näyttämällä osaamisesi on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä tämän jälkeenkin. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivujemme linkistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135986
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta