(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakasyritykseemme koneenasentajaa raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviin. Työpiste sijaitsee Tampereen alueella.


Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka tarjoaa modernit työtilat sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan.

Työnkuvaasi kuuluu raskaan kaluston varustelu ja huolto. Taustaltasi voit olla esimerkiksi hitsaustaitoinen automekaanikko. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito.

Edellytämme hakijalta hyvää työasennetta ja halua tehdä annetut tehtävät huolellisesti. Lisäksi toivomme ripeitä käsiä ja nopeita hoksottimia. Palikat pysyvät käsissäsi. Sinulla on tiimipelaajan taitoja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. Omaat halun kehittyä työssä ja luontaisen innokkuuden pysyä ajan hermoilla kehityksessä.

Työn kesto on arviolta 3-6 kuukautta, hyvällä tekijällä on erinomainen mahdollisuus vakinaistua yrityksen omille kirjoille myöhemmässä vaiheessa.
Aloitus tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan kesän 2018 aikana.

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta.

Lisätiedot tarvittaessa:
Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi
Mira Salomaa/ mira.salomaa@workpower.fi