(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2017
Toimenkuva
Haemme monipuolisiin tehtäviin reipasotteista metallialan työntekijää. Työt ovat teollisuuden ja vesilaitosten vuosihuollon ja kunnossapidontehtäviä, sekä koneiden ja laitteiden valmistusta Marttilan konepajalla. Tässä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!
Odotamme sinulta
Työtehtävät vaativat hitsauksen ja koneenasennuksen hyvät taidot, sekä valmius itsenäiseen ja monipuoliseen työhön asiakaskohteissa. Työssä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta työaikojen suhteen, sekä valmiutta matkustamiseen. Työkokemus teollisuuden tai vesihuollon kunnossapitotehtävistä vaaditaan näissä työtehtävissä. Kokemus teollisuusputkistojen asennus- ja hitsaustöistä luetaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Asentajan/koneistajan tai muu vastaava koulutus
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, Charlotta.Jaakkola@vmp.fi, (02) 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2017 mennessä.