(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja voimalaitosprojekteihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita koneenasentajia. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee muun muassa laiteasennuksia, hitsaustöitä sekä huolto- ja kunnossapitotöitä kone- ja metallialan sekä energia-alan toimijoille.

Koneenasentajat tulevat työskentelemään Riihimäellä sijaitsevassa voimalaitoksessa. Työ sisältää esimerkiksi hiilimyllyjen, puhaltimien ja pumppujen purkua ja kasausta, laakerointia ja muita asennustehtäviä. Projekti alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Työ tehdään päivävuorossa. Näyttämällä osaamisesi on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä yritykseen projektin jälkeenkin.

Eduksi katsotaan:

- Aikaisempi kokemus voimalaitoksella työskentelystä
- Kone- ja metallialan koulutus
- Alikonemestarin tutkinto
- Motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne
- Täsmällisyys
- Voimassa oleva työturvakortti, tulityökortti sekä EA1-kortti
- Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivujemme linkistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi