(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja tuotantolinjalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme pitkäaikaista ja ahkeraa koneenasentajaa koneistuskeskustöihin. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen tarkkojen metallikomponenttien valmistaja, joka tekee myös vaativaa kokoonpanoa.

Työtehtävässä toimit ohutlevytyökalujen asetusten ja huoltojen parissa teknisellä tuotantolinjalla. Etsimällämme hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi koneenasennuksista ja koneistuksesta. Autoalan asennuskokemus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytämme myös työkalu- ja konepiirustusten lukutaitoa sekä raaka-aineiden ja mittalaitteiden tuntemusta. Odotamme hakijalta täsmällisyyttä ja motivoitunutta, työtäpelkäämätöntä asennetta. Henkilön tulee osata toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit vaaditaan. Eduksi katsomme tietojärjestelmäosaamisen.

Työsuhde alkaa ensin vuokrasuhteella, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen pikimmiten kotisivujemme kautta!

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: koneenasentaja, koneistaja, ohutlevytyö, koneoperaattori, koneistuskeskus, asentaja