(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme koneenasentajaa Tampereelle. 

Toivomme hakijoilta tarkkaa työskentelyotetta sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Tehtävässä edellytetään jonkin verran aiempaa kokemusta koneenasennuksesta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se). Alalle soveltuva koulutus tai harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Töitä tehdään 2-vuorossa ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.