(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja, puuntyöstökoneet (Raisio)
Awutek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana jo yli 40 vuoden ajan. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista asentajaa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin.

Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, mutta asuinpaikkakuntasi voi olla kauempana koska työ on hyvin liikkuvaa. Edellytämmekin hakijoilta jatkuvaa matkustusvalmiutta. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta, aikaisempi kokemusta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Vaatimuksena on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito (esim. saksa) katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myynipäällikkö Janne Lukanderille 19.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.