Koneenasentaja (laitekokoonpano)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme koneenasentajaa kallioporalaitteiden kokoonpanoon. Modernit toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Lempäälässä. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten aiempi työkokemus alalta ei ole ehdotonta. Työ pitää sisällään mekaanista asennusta ja hydrauliikkaa. Osa töistä tehdään tiimissä, osa itsenäisesti. Työtä tehdään hallilla ma – pe kahdessa vuorossa. 

Hakijoilta toivomme:

- reipasta asennetta

- tiimityötaitoja

- valmiutta tehdä 2-vuorotyötä

- kokemus asennushommista katsotaan eduksi (koulutus, aiempi työkokemus, harrastustoiminta)

Tarjoamme:

- pitkäaikaisen työn kasvavassa yrityksessä

- monipuolisin ja mielenkiintoisen työnkuvan

- erinomaisen tiimin tuen työllesi

- kilpailukykyisen palkan

Työ alkaa vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä ja myöhemmin työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan palkkalistoille.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto p. 050 406 4127


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222875
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä