Koneenasentaja / Kunnossapitoasentaja Saloon
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme Saloon perinteiselle konepaja-asiakkaallemme työstökoneiden korjaajaa / kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää pääosin vanhan konekannan huoltoa ja korjaamista laakerinvaihdosta sähkötöihin. Kaluston toimiessa moitteetta osallistut myös venttiilien kokoonpano- ja asennustyöhön. Pystyt mahdollisesti myös toimimaan joiltain osin varastossa, joten etsimme kokemusta omaavaa monipuolista konepajateollisuuden ammattilaista monipuolisiin töihin.

Odotamme hakijalta kokemusta konepajakalustosta, kykyä itsenäiseen työhön, hyvää asennetta ja aitoa työhalua. Tarjoamme vakituisen työsuhteen erittäin mukavassa ja siistissä työmiljöössä.

Kysy lisää 0400946007/Oksanen ja täytä hakemus. Työt alkavat nopeasti.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134522
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo