(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja komennustyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle koneenasentajia komennustyöhön. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa moderneissa tuotantotiloissa.

Koneenasentajana kokoonpanet raskaita teollisuuslaitoksissa käytettäviä komponentteja. Lisäksi siirtelet komponenttien osia ja kokoonpantuja kokonaisuuksia siltanosturilla. Työ on monipuolista ja komponenttien suuresta koosta huolimatta tarkkuutta vaativaa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta mekaanisista asennus- ja/tai kokoonpanotehtävistä. Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja kykenet työskentelemään suomen kielellä.

Eduksi katsomme mm.:

  • Kokemuksen siltanosturin käytöstä ja raskaiden taakkojen siirtämisestä
  • Trukin käsittelykokemuksen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen koneenasentajan työn kilpailukykyisellä palkalla arvostetussa asiakasyrityksessämme. Tarvittaessa järjestämme sinulle myös majoituksen läheltä työpistettä.

Töitä tehdään arkisin kahdeksan tunnin päivinä ja yhteensä 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden 2020 alussa ja alkuun tarjolla on lyhyempi määräaikainen työjakso. Hyvin tehty työ petaa sinulle kuitenkin hyvät mahdollisuudet pidempäänkin komennustyöjaksoon.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla tarvittaessa Markus Korpela, 050 464 8493 tai markus.korpela@barona.fi.