(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja komennustyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Etsimme Barona Kunnossapito Oy:lle kokenutta koneenasentajaa raskaan teollisuuden kokoonpanotöihin asiakkaamme tuotantotiloihin Vantaalle. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta. Töitä tehdään 8 tuntia päivässä 2-vuorossa.

Koneenasentajana osallistut energiateollisuuteen valmistettavien raskaiden komponenttien monipuolisiin kokoonpanotöihin modernissa ja siistissä tuotantotehtaassa. Tehtävässä tuotteet kasataan esivalmistetuista ja koneistetuista komponenteistä piirrusten mukaisesti.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta metalliteollisuuden asennus- tai kokoonpanotöistä sekä raskaiden taakkojen nostamisesta ja kääntämisestä siltanosturin avulla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme perustasoisen englannin ymmärtämisen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen kokoonpanotyön metalliteollisuudesta. Töitä lähtökohtaisesti tehdään arkisin 8 tuntia päivässä, mutta myös viikonloppuylitöihin on satunnaisesti mahdollisuus. Työsuhde on määräaikainen kesän loppuun, mutta myös töiden jatkumiseen on hyvä mahdollisuus asiakkaamme tilauskannasta ja henkilöstötarpeesta riippuen. Järjestämme tarvittaessa työntekijälle majoituksen läheltä työkohdetta.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa arkisin 12 - 13 Atte Murto-Koivisto, 0505012792.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätätähän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.