(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Etsitkö kesätöitä koneenasentajana tai haluatko osallistua seisakkeihin? Tai hitsaatko sujuvasti puikolla ja viihdyt työssä teollisuuslaitoksissa? Meillä voi olla sinulle oikea paikka! Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan koneenasentajia seisakkeihin erityisesti heinäkuulle. Seisakit ovat kestoltaan 1-4 viikkoa pitkiä. Työmaita on useampia ja ainakin heinäkuu on työntäyteinen. Toiveistasi ja työtilanteestasi riippuen voit myös osallistua vain osaan seisakkeja.

Toivomme sinulta

  • Koneenasentajan koulutusta (kone- ja metalliala)
  • Hitsaustaitoa puikolla
  • Mekaanisten asennusten osaamista ja kokemusta, itsenäisesti ja yhteistyössä
  • Polttoleikkaustaitoa
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä hommassa pääset mukaan reiluun ja ammattitaitoiseen porukkaan. Töitä seisakeissa riittää mukavasti ja sinulle on luvassa TES:in mukaiset korvaukset ja lisät poikineen peruspalkan lisäksi. Hyvin hoidetut hommat voivat lisäksi poikia lisää töitä myös muilla asiakkaillamme.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko kesällä juuri sinun kalenterissasi tyhjää tilaa töille? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on useammalle henkilölle, joten vinkkaa paikasta ihmeessä myös kaverillesi! Kerromme mielellämme lisää.

Jäikö kysymyksiä?

Timo Launonen, HR-koordinaattori 
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: levyseppähitsaaja, hitsaaja, koneenasentaja, alikonemestari, asentaja, mekaniikka-asentaja, koneistaja