(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme koneenasentajaa Kangasalle.

Tehtäviin kuuluu raskaan kuljetuskaluston päällirakenteiden asennus- ja hitsaustyöt (hitsausluokat eivät ole pakolliset). Hitsattavat materiaalit ovat alumiini, musta rauta ja rosteri. 

Toivomme hakijoilta reipasta ja huolellista työskentelyotetta. Tehtävä edellyttää jonkin verran kokemusta koneenasennus- ja hitsaustehtävistä. Tehtävään kuuluu perehdytys kokeneen työntekijän parina.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö (40 h/vko). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.