(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja, Kaivoskoneet (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Tyrvään Asennuspalvelu Oy on vuodesta 1999 toiminut konepalvelualan yritys, joka on erikoistunut erityisesti kaivoskoneiden asennukseen ja kokoonpanoon.

Haemme nyt kolmea koneenasentajaa vakituiseen työsuhteeseen kaivoskoneiden asennus- ja kokoonpanotehtäviin Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset koneenrakennukseen liittyvät työtehtävät hallillamme. Rakennamme ja varustelemme kaivoskoneet alusta loppuun, joten pääset työskentelemään koneenrakennuksen kaikissa eri työvaiheissa. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 40h/vko.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä, soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone- ja metallialalta) sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi työhön vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Eduksi katsotaan hydrauliikan sekä mekaniikan tuntemus. Erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää tiimityötaitoa, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme:
- kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- monipuolisia työtehtäviä ja hyvän työyhteisön tuen

Kyseessä on suorarekrytointi ja valittavat henkilöt työllistyvät suoraan Tyrvään Asennuspalvelu Oy:n kirjoille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta. Jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348, arkisin klo 8-16.