Koneenasentaja Firmus Partners Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Oletko reipas ja oppimishaluinen asentaja? Etsitkö liikkuvaa ja monipuolista asennustyötä pääkaupunkiseudulta? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Firmus Partners Oy:lle motivoituneita ja ahkeria koneenasentajia liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. 

Firmus Partners Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaisia asennuspalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tehokas asennuspalvelu kattaa esimerkiksi rakennuskoneet, laiteasennukset sekä kuljetus- ja nostolaitteet. Lisää infoa Firmuksesta löydät täältä.

Työpäiväsi

Työssäsi liikut kokeneemman asentajan parina pääosin pääkaupunkiseudulla erikokoisilla työmailla suorittamassa rakennuskoneiden ja -laitteiden asennuksia. Asennuskeikat ovat kestoltaan pääosin yhden työpäivän mittaisia ja sisältävät sekä mekaniikka- että sähköasennuksia osaamisesi mukaan. Työpäiväsi alkaa työmaalta, jonne kuljet parin kanssa asennusautolla ja päättyy, kun päivän työt on saatettu valmiiksi. Työ vaatii sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä tehdään arkisin ma-pe. Työsuhteessasi noudatetaan rakennusalan TES:iä.

Arvostamme

  • Kokemusta rakennusalan tai teollisuuden työtehtävistä
  • Vahvaa työmoraalia ja halua kasvaa koneenasennuksen ammattilaiseksi
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Voimassa olevaa työturvakorttia ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset osaksi ammattimaista tiimiä, jossa on rento tekemisen meininki. Työsuhteesi alussa sinut perehdytetään kattavasti kaikkiin työtehtäviisi kokeneemman asentajan toimesta. Tässä työssä pääset takuulla oppimaan uutta eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneenasentaja, mekaniikka-asentaja, sähköasentaja, asentaja, asennustyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot