(Poistunut julkaisusta)

Koneenasentaja 24 Pesulaan Länsi-Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
 24 Pesula on Suomen ainoa automaattipesula.   Palvelemme Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Pirkkalassa, Porissa, Raisiossa, Seinäjoella, Turussa, Tampereella ja Ylöjärvellä. Lisätietoja www.24pesula.fi

 

Haemme asiakkaallemme 24 Pesulalle

koneenasentajaa   Länsi-Tampereelle aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

 

Työssäsi kokoat pesukonekokonaisuuksia. Työhön kuuluu tarvittaessa myös koneiden huoltotoimenpiteitä. Lisäksi osallistut tiimisi kanssa koneiden kokoonpanoon liittyviin kehittämistehtäviin.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta kokoonpanotehtävistä. Katsomme eduksesi kone- ja metallialan koulutuksen. Olet innokas sekä toimeen tarttuva ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Huollot tapahtuvat 24 Pesulan kaikilla toimipisteillä ympäri Suomea, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen päivätyön kehittyvässä ja kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä sekä osaavan tiimin tuen.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Heikkilä, puh. +358 40 575 3208.
 
 Asiakkaan tehtävänimike:  Koneenasentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, +358 40 575 3208


Toimipaikka:  Tampere