(Poistunut julkaisusta)

Koneenajotaitoinen varastotyöntekijä Tuupakkaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme pitkäaikaista työntekijää asiakkaallemme Tuupakkaan!

Olet jo hieman kokemusta kartuttanut logistiikka-alan osaaja jonka sormi ei mene suuhun vastapainotrukin nähtyäsi. Ymmärrät logistiikka-alaa ja varastotyöskentelyn perusteet ovat sinulla hallussa. Työtehtäviisi kuuluu mm. keräily, vastaanotto ja pakkaus. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Tuupakassa, jonne pääset näppärästi omalla autolla tai julkisilla. Työvuorosi ovat yleensä arkisin klo 8-16: toivomme kuitenkin työntekijältä joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkasi määräytyy kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävään etsitään pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää.

Toivomme sinulta:

  • Varmaa otetta vastapainotrukin käytössä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä erityisesti koneosaamisestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 21.7.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Suvi-Anna Salonen
Rekrytointikoordinaattori

suvi-anna.salonen@transval.fi