(Poistunut julkaisusta)

KONEelle töihin sähkökokoonpanotehtäviin vuodeksi?
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Oletko sähkoalan ammattilainen tai sähköalalta juuri valmistunut opiskelija? Etsimme useita kokoonpanotyöntekijöitä asiakkaamme KONE Industrial Oy:n sähköjärjestelmätehtaalle Hyvinkäälle vuoden mittaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestäen sopimuksen aloituksesta vuoden verran eteenpäin.

Tehtäviisi kuuluu erilaisia kokoonpanotehtäviä, materiaalien käsittelyä sekä mahdollisia muita tuotannon tehtäviä, tärkeää on että pystyt tarvittaessa työskentelemään myös kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta löytyvän sähköalan peruskoulutusta tai vastaavaa työkokemusta sähkökokoonpanon tehtävistä. Persoonana olet tarkka, huolellinen sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Ennen kaikkea tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta, motivoitunutta työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Olet myös valmis toimimaan joustavasti eri tehtävissä tarpeen mukaan ja auttamaan muita työkuorman vaihtelun mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamista kansainvälisessä yrityksessä. Hae tätä tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola puh 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi