(Poistunut julkaisusta)

Koneautomaatioinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

RollTest Measurements & Controls suunnittelee, valmistaa ja asentaa telahiomakoneiden sähköisiä ja mekaanisia modernisointeja asiakkaittensa toiveiden mukaisesti. Palvelut kattavat kaiken suunnittelusta viimeisiin testauksiin.
RTMC huolehtii myös tuotteidensa käyttökoulutuksesta, huollosta ja varaosista kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää osoitteesta www.rolltestmc.com

 

Etsimme asiakkaallemme kahta uutta työntekijää monipuoliseen ja haastavaan työhön.

Tehtävänkuvana on tuotteiden valmistuksen lisäksi myös käyttöönotto-, asennusvalvonta- ja huoltoprojektit ympäri maailmaa. Työ on siis osittain reissutyötä ja matkapäiviä voi kertyä noin 30 - 100 per vuosi. Pääpaikka sijaitsee Varkaudessa.

Tehtävään voi kasvaa monesta eri taustasta, mutta hyvän pohjan toimintaan antaa esimerkiksi automaatioalan, sähköalan tai jonkun muun vastaavan alan insinöörikoulutus.

Etsimämme henkilöt ovat englannin kielen taitoisia (venäjän kieli eduksi), teknisistä ratkaisuista ymmärtäviä ja tiimityöhön, mutta myös itsenäiseen työhön kykeneviä tekijöitä, joilla on aito halu oppia uusia asioita ja halua tulla monipuoliseksi ammattilaiseksi erilaisten hienomekaanisten laitteiden parissa.
Eduksi myös lasketaan jos sinulla on jo valmiiksi ymmärrystä logiikkaohjelmoinnista, servoista ja servokäytöistä.

Tarjolla on vakituinen työsuhde.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja olet valmis ottamaan uuden haasteen vastaan, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikat täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:
RTK-Henkilöstöpalvelun Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi (arkisin klo 8-16)

Hakijoilla on myös mahdollisuus soittaa RollTest Measurements & Controlsin Managing Director Mika Purhoselle (0400 501 450).
Mika vastaa tiedusteluihin kahtena ajankohtana, joita pyydämme noudatettavan:

to 5.4. klo 13-14
to 12.4. klo 13-14

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.