Koneasentajia
Peab Industri Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2021

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Etsimme nyt kahta koneasentajaa

vakituiseen työsuhteeseen päällystysliiketoimintaamme. Työtehtäviin kuuluvat levityskalustomme huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 ja sijaitsevat pääasiassa Sammonmäen korjaamollamme Tuusulassa, mutta tarpeen mukaan myös Lahdessa.

Hakijoilta odotamme osaamista korjaamotyöskentelystä, jonka lisäksi koneasentajan koulutus ja/tai aiempi työkokemus alalta nähdään tehtävissä eduksi. Tehtävät edellyttävät reipasta ja huolellista työotetta, joustavuutta sekä halua sitoutua noudattamaan työturvallisuuskäytäntöjämme työskentelyssä.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Mikko Härkönen, p. 050 043 0490, mikko.harkonen@peabasfalt.fi.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fiwww.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 31.5.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot