(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Olkiluotoon

KONEASENTAJIA

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia koneasennustehtäviä laitosyksiköillämme Olkiluodossa! Haemme nyt Olkiluoto 1 ja Olkiluoto 2 -laitosyksiköiden mekaaniseen kunnossapitotiimiin koneasentajia. 

Kunnossapidon koneasentajana osallistut muun muassa laitosyksiköiden päivittäisiin kunnossapitotehtäviin huolehtimalla koneiden- ja laitteiden ennakkohuolto- ja vikakorjaustehtävistä yhdessä tiimiin kuuluvien muiden ammattilaisten kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?

OIKEA ASENNE JA YHTEISTYÖTAIDOT. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi huipputason koneasentajaksi.

OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. auto-, kone- tai kunnossapitoasentajan ammattitutkinto tai vastaava koulutus konetekniikan alalta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Toimimme kansainvälisessä työympäristössä, joten toivomme sinun omaavan myös englannin kielen taidon.

Usean vuoden työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta oikean asenteen omaavan henkilön voimme myös kouluttaa ydinalan ammattilaiseksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitotiimin työnjohtajat:
Jari Hartikainen, p. (02) 8381 2333
Tapio Ranta-Eskola, p. (02) 8381 2397

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!