(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme Vantaan venttiilitehtaallemme koneasentajia venttiili- ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen kahteen vakinaiseen ja yhteen noin 8kk määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt sisältävät mekaanisia, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennustöitä sekä tuotetestausta ja -tarkastusta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

 

Toivomme

Työkokemus konepaja- tai prosessiteollisuudesta on sinulle eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja innostus alaa kohtaan. Tehtävässä on hyötyä kone- ja metallialan työtehtäviin sopivasta ammattikoulutuksesta, mutta se ei ole edellytys. Opetamme sinulle kyllä työn. Tärkeintä on reipas ja positiivinen ote työhön sekä innostus ja kyky oppia uutta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä toiminnassa.

Tehtävissä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen on eduksi. Koneasentajan työhön kuuluu nostoja, joten nostoturvallisuuden ymmärtäminen ja noudattaminen on erittäin tärkeää.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, osaavien ja mukavien kollegoiden tuen sekä loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana venttiiliyhdistelmien tuotantoprosessia. Saat meiltä hyvän ja perusteellisen koulutuksen tehtäviin. Luonnollisesti saat myös ison yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Markku Mölsä, puh.+358 40 848 8536, soittoajat torstaisin ja perjantaisin klo 12–14.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.