(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia vesivoimayksikköön
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020
Oletko vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen mekaanisen asennuksen ammattilainen? Haemme nyt oma-aloitteisia koneasentajia vesivoimayksikköömme Emäjoki, Oulujoki, Iijoki ja Kemijoki-alueelle. Hae heti mukaan!

Meillä pääset työskentelemään tiiviissä ammattitaitoisessa tiimissä, jossa työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi, kuten lounasedun ja liikuntasetelit. Meillä on mukava tulla töihin! Tutustu tuleviin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoimayhtiöistä. Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden, sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin. Kohteissa toimitaan yhdessä työparin kanssa.

Toivomme hakijalta kokemusta teollisuuden kone-/laiteasennuksista. Sinulta löytyy konepuolen ammattitutkinto sekä sinulla on turvallisuusmyönteinen ja ongelmanratkaisukykyinen työote. Hakijalta edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 27.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa operatiivinen päällikkö Mika Annala, p. 043 216 0262. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi