(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia vesivoimayksikköön
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen laite- ja koneasennuksen ammattilainen? Haemme nyt oma-aloitteisia koneasentajia vesivoimayksikköömme Rovaniemen ja Iin alueelle. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Hae heti mukaan!

Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden, sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten sekä teollisuuden mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy lukemassa referenssejämme: https://www.caverion.fi/referenssit

Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta teollisuuden kone-/laiteasentajana sekä kokemusta hitsauksista sekä hydrauliikkajärjestelmien vianhausta ja huollosta. Sinulta löytyy konepuolen ammattitutkinto sekä sinulla on turvallisuusmyönteinen ja ongelmanratkaisukykyinen työote. Hakijalta edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitomestari Juhani Kuusela, p. 0400 901 869.

Hae tehtävää 5.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.