(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia vesivoimayksikköön
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen laite- ja koneasennuksen ammattilainen? Haemme nyt oma-aloitteisia koneasentajia vesivoimayksikköömme Rovaniemen ja Iin alueelle. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Hae heti mukaan!

Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden, sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten sekä teollisuuden mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta teollisuuden kone-/laiteasentajana sekä kokemusta hitsauksista sekä hydrauliikkajärjestelmien vian hausta ja huollosta. Sinulta löytyy konepuolen ammattitutkinto sekä sinulla on turvallisuusmyönteinen ja ongelmanratkaisukykyinen työote. Hakijalta edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitomestari Juhani Kuusela, p. 0400 901 869. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.