Koneasentajia tuotantoon
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Oletko työssäsi tarkka ja huolellinen? Pysyykö sinulla työkalut käsissä? Etsimme nimittäin asiakkaallemme Nastolaan Koneenasentajia teknologiatuotteiden tuotantoon!

Asiakkaamme suunnittelee ja valmistaa teollisuudelle teknologiaa ja palveluita, he tarvitsevat nyt tuotantoonsa omatoimiseen työhön kykeneviä ammattitaitoisia koneenasentajia/kokoonpanijoita.

Sinun työsi pitää sisällään koneiden ja linjastojen koneidenasennusta, kokoonpanoa, kasausta sekä varustelua. Työskentelet yhdessä ryhmässä kokoonpanon vaihetöissä. Työ vaatii sinulta tarkkuutta, tahtoa itsenäiseen työskentelyyn sekä rutiininsietokykyä. Työ on fyysisesti vaativaa.

Mikäli sinulta löytyy myös hydrauliikkapuolen osaamista/kokemusta ja kuvienlukutaitoa voivat tehtäväsi laajentua taitojesi mukana.

Sinulla voi olla vastaavista tehtävistä aikaisempaa kokemusta, mutta ehdottomasti tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä into oppia uutta. Työ on alkuun n.4 kuukauden määräaikaisuus, mutta sitoutumishaluiselle tekijälle tässä on mahdollisuus pidempäänkin jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Jos koet olevasi etsimämme työhön tarttuva tekijä, niin jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot