(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia projektiin Juhani Haavisto Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi .


Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle Koneasentajia kokoonpanotehtäviin Kotkaan. Työsuhde alkaa heinäkuun lopussa ja kestää alustavasti joulukuun alkuun.


Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä piirustusten lukutaitoa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastavimpiakaan tilanteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi tarkkuutta työtehtävissä, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.Tarjoamme sinulle tehtävään tarvittavan koulutuksen sekä työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet. Saat toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat sekä kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Antti Riihimäki, p.040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi ja Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, p 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi. Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy 16.06. Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .