(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajia komennustöihin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Kiinnostaako komennustyöt? Barona Kunnossapito Oy hakee syksyn seisakkeihin koneenasentajia erilaisiin asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea.

Toivomme hakemukseen sinulta maininnan minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostaa sekä palkkatoiveen. Kerrothan myös hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Luemme myös eduksi hyvät hitsaustaidot. Jos omaat voimassa olevat hitsausluokat, niin lisää niistä tiedot ja/tai lisää ne liitteeksi hakemukseen.

Syksyn projektit käynnistyvät viimeistään syyskuussa ja kestävät pitkälle loppu vuoteen. Tarjoamme koneenasentajille monipuolisia projektitöitä komennustyönä ja järjestämme tarvittaessa majoituksen työmaan läheisyydestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteen pituus määräytyy projektin keston mukaan. Syksyn sesongin jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen esimerkiksi asennus/kokoonpanotehtäviin konepajoille.

Kiinnostuitko? Hae mahdollisimman pikaisesti paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela puh. 050 464 8493.