(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan tunnettuun ja luotettavaan energiayhtiöön luomaan kanssamme ratkaisuja ilmastonmuutokseen?!

Haemme nyt Energia-yksikköömme

KONEASENTAJAHARJOITTELIJOITA

Osallistut voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuoltotöihin. Työ sisältää myös raskaiden koneiden, venttiilien ja pumppujen asennus- ja huoltotehtäviä. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. Työpaikkasi voi olla vaihtelevasti lämpölaitoksilla tai Lielahden / Naistenlahden voimalaitoksilla.

Työskentelet kokeneen asentajan työparina tai osana isompaa asentajaryhmää. Naistenlahden vastuualueella ovat Naistenlahden voimalaitoksen, Tammerkosken vesivoimalaitosten sekä Kaupinojan kaukojäähdytyslaitoksen kunnossapitotyöt. Lielahden vastuualueeseen kuuluvat Lielahden voimalaitoksen, kaukolämpökeskusten ja –pumppaamoiden kunnossapitotyöt ympäri Pirkanmaata.

Odotamme Sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja (asentaja/ins.) sekä B-ajokorttia. Olet reipas, joustava ja yhteistyöhaluinen. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. Kesätyöjakso on soviteltavissa opiskeluaikatauluihin, mutta etuna on mahdollisuus työskennellä huhtikuun lopulta syyskuun loppuun.

Katso mitä asentajaharjoittelijat kertovat kesätöistään meillä: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/

https://kesaduuni.org/tarinat/jouni-tarela-tampereen-sahkolaitos/

Kaipaatko lisätietoja? Hakuprosessista lisätietoja saat henkilöstöasiantuntija Terhi Ruutiselta p.040 1454606. Tehtävään liittyvät kysymykset voi osoittaa kunnossapitomestareille: Juha Viitasen p. 050 5969054 (Lielahti) tavoitat parhaimmin ma 25.1. klo 8:00-10:30 ja to 28.1. klo 8:00-10:30, ja Tomi Takasen p. 044 2865287 (Naistenlahti) tavoitat parhaimmin to 21.1. klo 9-11 ja pe 29.1. 9-11. 

Hakuaika tehtävään on 11.1.-7.2.2021. Vastaamalla huolellisesti ilmoituslomakkeen tarkentaviin kysymyksiin riittää liitetiedostoksi ansioluettelo. Käsittelemme hakemukset viikon 7 loppuun mennessä ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 8-9.  

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!