(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme nyt Energia-yksikköömme kesäksi neljää

KONEASENTAJAA

Osallistut voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuoltotöihin. Työ sisältää myös raskaiden koneiden, venttiilien ja pumppujen asennus- ja huoltotehtäviä. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. Työpaikkasi voi olla vaihtelevasti lämpölaitoksilla tai Lielahden / Naistenlahden voimalaitoksilla.

Työskentelet kokeneen asentajan työparina tai osana isompaa asentajaryhmää. Naistenlahden vastuualueella ovat Naistenlahden voimalaitoksen, Tammerkosken vesivoimalaitosten sekä Kaupinojan kaukojäähdytyslaitoksen kunnossapitotyöt. Lielahden vastuualueeseen kuuluvat Lielahden voimalaitoksen, kaukolämpökeskusten ja –pumppaamoiden kunnossapitotyöt ympäri Pirkanmaata .

Odotamme Sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja (asentaja/ins.) sekä B-ajokorttia. Olet reipas, joustava ja yhteistyöhaluinen. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. 

Kesätyöjakso on soviteltavissa opiskeluaikatauluihin, mutta etuna on mahdollisuus työskennellä huhtikuun lopulta syyskuun loppuun.

Katso mitä asentajaharjoittelijat kertovat kesätöistään meillä: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/

https://kesaduuni.org/tarinat/jouni-tarela-tampereen-sahkolaitos/

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa rekrytointitapahtumissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella torstaina ja perjantaina 30.-31.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2. 

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2.2020. Käsittelemme hakemukset viikon 8 loppuun mennessä ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 9-10.  

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.