(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajaharjoittelija, kesätyö
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? 

 

Haemme nyt Energia-yksikköömme kesäksi neljää

KONEASENTAJAA

Osallistut voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuoltotöihin. Työ sisältää myös raskaiden koneiden, venttiilien ja pumppujen asennus- ja huoltotehtäviä. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. Työpaikkasi voi olla vaihtelevasti Lielahden ja/tai Naistenlahden voimalaitoksilla.

Odotamme Sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja (asentaja/ins.) sekä B-ajokorttia. Olet reipas, joustava ja yhteistyöhaluinen. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. Työsuhteet alkavat huhtikuun lopulla ja tehtävissä on mahdollista jatkaa syyskuun loppuun saakka.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti lisätietoja työpäällikkö Arto Juuselalta, puh. 040 5880 418.

Hakuaika tehtävään on 1.-28.2.2019. Käsittelemme hakemukset viikolla 10 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 11-12.

 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.