(Poistunut julkaisusta)

Koneasentajaharjoittelija, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitokselle neljää

KONEASENTAJAHARJOITTELIJAA

Energia-yksikköömme.

Osallistut voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuoltoihin sekä uudisasennuksiin. Työ sisältää myös raskaiden koneiden, venttiilien ja pumppujen asennus- ja huoltotehtäviä. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme Sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. Reippaalla ja joustavalla asenteella menestyt eri henkilöstöryhmiemme kanssa yhteistyötä edellyttävissä tehtävissä. Työsuhteet alkavat huhtikuun lopulla, ja tehtävissä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Lisätietoja tehtävistä antavat työpäällikkö Arto Juusela (p. 040 5880 418) sekä Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792. Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 11.3.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.