Koneasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät koneasennusten parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta koneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työpäiväsi

Työpäiväsi koostuvat Helsingin satama-alueen kone- ja metallialan työtehtävistä, kuten erilaisien koneiden mekaanisista asennuksista ja korjauksista, teräsrakenteiden kokoonpanosta sekä hitsauksesta. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.15. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työhön voi kuulua satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön.

Toivomme sinulta

  • Kone- tai metallialan koulutusta, ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan asiakkaallemme, missä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, sekä edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, huipun työporukan. Asiakkaamme tarjoaa sinulle myös kattavat työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneasentaja, koneenasentaja, kunnossapitoasentaja, asentaja, metallityöntekijä, hitsaaja, huoltoasentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot