(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Koneasentajaa

Oletko oma-aloitteinen, huolellinen ja määrätietoinen tiimipelaaja? Tule meille koneasentajaksi!

Me Boliden Kokkolassa haluamme olla alamme vetovoimaisin työpaikka, jossa on avoimuuteen ja henkilöstön osallistumiseen perustuva edistyksellinen työkulttuuri. Yhteiset arvomme - vastuullisuus, välittäminen ja rohkeus - ohjaavat toimintaamme.

Millainen työ sinua odottaa?

Koneasentajana pääset tekemään monipuolisia prosessilaitteiden kunnossapito- ja asennustöitä tehtaan eri osastoilla tai keskuskorjaamolla.

Tehtäväsi koostuvat kone- ja laiteasennuksista, huolto- ja korjaustöistä sekä laitevikojen etsinnästä ja analysoinnista.

Työ on päivätyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi konetekniikan tai autotekniikan perustutkintoa. Arvostamme koneasennukseen ja hydrauliikkaan liittyvää työkokemusta.

Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja huolellinen ongelmanratkaisija, joka vie aloittamansa asiat maaliin asti. Toivomme, että sinulla on intoa kehittää omaa ammattitaitoasi ja osallistua aktiivisesti oman työsi ja työpaikkasi kehittämiseen.

Millainen on tuleva tiimisi?

Kunnossapito-osastomme tehtävänä on varmistaa tehtaan koneiden ja laitteiden toimivuus siten, että sinkkiä voidaan tuottaa vakaasti ja keskeytyksettä. Kunnossapidolla on ratkaiseva rooli myös tehtaan laitekannan kehittämisessä.

Kunnossapidossa on töissä yhteensä noin 150 kunnossapidon ammattilaista, joista noin 70 toimii koneasentajina tehtaan tuotanto-osastoilla tai keskuskorjaamolla. Koneasentajien tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä osastojen prosessihenkilöstön kanssa.

Tehdasalueella on laadukas henkilöstöravintola. Työterveyspalveluja tuottavalla yhteistyökumppanillamme on toimipisteet sekä tehdasalueella että kaupungin keskustassa.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, suuren yhtiön henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen ja jatkuvasti kehittyvän sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Olemme sitoutuneet toimimaan valtakunnallisen Vastuullinen työnantaja –hankkeen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot
Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun ja soveltuvuusarvioinnin. Järjestämme pe 9.10. klo 14.00–14.30 kaikille hakijoille yhteisen Teams-kokouksen, jossa kerromme tarkemmin mekaanisen kunnossapidon toiminnasta ja työn sisällöstä. Voit ilmoittautua kokoukseen lähettämällä yhteystietosi HR-osastollemme osoitteeseen maarit.uusipaikka@boliden.com. Vaihtoehtoisesti voit kysyä lisätietoja puhelimitse: kunnossapitopäällikkö Juha Anttila puh. 040 530 9923 ma - pe 19. - 23.10. klo 8.00-11.00.